Általános szerződési és vásárlási feltételek.

COVID tájékoztató:

Jelenleg szünetel a személyes átvételi lehetőség!

Termékeink csak futárszolgálaton keresztűl érhetőek el, utánvétes fizetési lehetőséggel.Az utánvét összege kiegyenlíthető a futárnál készpénzben vagy bankkártyával!


Megrendelésének leadásával Ön a Polimondo Kft. vásárlója lesz. 
Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót.

Az eladó minden esetben a Polimondo Kft.
Cím: 2336-H Dunavarsány, Eötvös u. 29.
Levelezési cím: 2336-H Dunavarsány, Eötvös u.29.

Raktár: 2336 Dunavarsány, Széchenyi u. 1.

Adóigazgatási szám: 14537318-2-13
Telefonszám: 06 24 656749 Fax: 06 24 656750

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Polimondo Kft. internetes nagykereskedelmi áruházában található valamennyi termék értékesítése magánszemélyeknek és viszonteladóknak, melyeknek minden fontos ismertetője a kiválasztott terméket tartalmazó oldalon megtalálható. 

Szállítási feltételek, határidők:

A megrendelt termékek átvételének módját a megrendelő dönti el. Választhatja a személyes átvételt dunavarsányi telephelyünkön illetve a nagykereskedésünkkel szerződésben lévő MPL futárszolgálat házhoz szállítását. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-7 munkanap.

Átvételi módok, szállítási költség

Házhoz szállítás Magyarországon futárszolgálattal.

A belföldi csomagokat a MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés után ( SMS) szállítják ki. Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem pld. hónap végén szállítsuk, kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban! 

Szállítási, logisztikai és csomagolási költségek:

15.000 forint nettó értékig 1790 bruttó (átalánydíj) 

- 15.000-99.999 forint nettó rendelési érték esetén a Magyar Posta díjszabása a vásárlás méretétől és súlyától függően változik. 

-100.000 forint nettó rendelés felett a szállítás, csomagolás, logisztikai és igény esetén az egyutas raklap ingyenes!

 A szállítási költség a leadott megrendeléstől független kiszámlázott tétel.
   

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.

Általános rendelkezések

Megrendelést csak belföldi posta címre teljesítünk!  Ingyenes személyes átvételre lehetőség van dunavarsányi telephelyünkön, munkanapokon 10,00-16,00 óra között, 2336 Dunavarsány, Széchenyi u. 1.

Egyéb időpontban csak előzetes telefonos egyeztetés után: +36 24 656-749

Akciók, kedvezmények, rendelhető mennyiségek.

Internetes áruházunkban minden terméket, a kiírt áron vásárolhat meg, a feltüntetett minimális rendelési mennyiségben. Viszonteladó partnereink a szállítási szerződésben rögzített feltételekkel rendelhetik meg termékeinket.

Webáruházunkban akciók keretében még olcsóbban vásárolhatnak. A személyes kedvezmény mértékét és az akciók érvényességi idejét minden esetben a Polimondo Kft. határozza meg.

Fizetési, feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett bruttó ár tartalmazza az általános forgalmi adót. A vételár kiegyenlítése minden esetben átvételkor,  utánvéttel történik. Nagykereskedő partnereink a köztünk szerződésben rögzített fizetési feltételekkel rendelhetik meg termékeinket. 

Adatvédelem:

A Polimondo Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. Rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Kérjük tanulmányozza az Adatkezelési szabályzatot !

Hírlevél:

Kiadói akcióinkról hírlevelünkben küldünk tájékoztatást. A hírlevélre weboldalunkon lehet feliratkozni.

Vevőszolgálat:

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon vevőszolgálatunkhoz, munkanapokon 10.00-16.00 óra között a

+36-30 214-3049 vagy a +36-24-656-749 telefonszámon, vagy info@decoflora.hu vagy az info@polimondo.hu e-mail címen.

 

További oldalaink

Kövess minket