Menü
Kosár

Általános szerződési, szállítási és vásárlási feltételek.

Megrendelésének leadásával Ön a Polimondo Kft. vásárlója lesz. 

Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót.

Az eladó minden esetben a Polimondo Kft.
Cím: 2336-H Dunavarsány, Eötvös u. 29.
Levél cím: 2336-H Dunavarsány, Eötvös u.29.
Adóigazgatási szám: 14537318-2-13
Telefonszám: 06-30-6773850
A szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Polimondo Kft. internetes kis és nagykereskedelmi áruházában található valamennyi termék, melyeknek minden fontos ismertetője a kiválasztott terméket tartalmazó oldalon megtalálható.
 
A megrendelt termékek átvételének módját a megrendelő dönti el. Választhat  a nagykereskedésünkkel szerződésben lévő MPL futárszolgálat házhozszállítása, Postapontra vagy  ingyenes személyes átvétel a dunavarsányi telephelyünkön. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően 1-3-7 munkanap. Minden esetben személyesen tájékoztatjuk az ön által rendelkezésünkre bocsátott elérhetőségeken.
 
Házhoz szállítás Magyarországon futárszolgálattal:
A belföldi csomagokat az MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, telefonos ÉRTESÍTÉS (SMS) után szállítják ki . Házhozszállítás esetén, ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem más időpontban szállítsák ki, kérjük, jelezze ezt rendeléskor a megjegyzés rovatban. Rendelése után kollegáink a megadott elérhetőségen 24 órán belül felkeresik önt és részletesen tájékoztatják rendelése állapotáról.
Ingyenes személyes átvételre lehetőség van a dunavarsányi telephelyünkön, előzetes telefonos egyeztetés után, munkanapokon 11.00-16.00 óra közt. Címünk: 2336 Dunavarsány,Eötvös utca 29
Egyéb időpontban csak előzetes telefonos egyeztetés után: mobil +36-30-677-38-50
Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül, írásban az info@polimondo.hu e-mail címen vagy a +36-30-677-3850-es telefonszámon esetleg levélben: 2336 Dunavarsány, Eötvös u.29. postacímen.
Internetes áruházunkban minden terméket  a kiírt bruttó áron vásárolhat meg a feltüntetett minimum vásárolható, mennyiségben.  A termékeknél meghatározott minimum rendelhető mennyiségek kötelező érvényűek !
Webáruházunkban akciók keretében még olcsóbban vásárolhatnak. A személyes kedvezmény mértékét és az akciók érvényességi idejét minden esetben a Polimondo Kft. határozza meg.
 
Az árucikkek mellett feltüntetett tartalmazza az általános forgalmi adót. A vételár kiegyenlítése személyes átvétel vagy utánvét esetében készpénzben vagy bankkártyával történik. Nagykereskedelmi partnereink a köztünk szerződésben rögzített fizetési feltételekkel kapják a továbbiakban is termékeinket.
A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül a POLIMONDO Kft. címére: 2336 Dunavarsány, Eötvös u. 29..
Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.
A Polimondo Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. Rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Kérjük tanulmányozza az Adatkezelési szabályzatot !
Kiadói akcióinkról hírlevelünkben küldünk tájékoztatást. A hírlevélre weboldalunkon lehet feliratkozni.
Amennyiben panasza van a vásárlási szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát bármelyik elérhetőségünkön megteheti, akár elektronikus vagy postai úton.
A POLIMONDO Kft. nem vonható felelősségre az általa üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis major kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt.


Átvételi módok, szállítási költség:
   Szállítási. csomagolási, logisztikai, és utánvét költség: 


- A szállítás költsége egy métert, egyik oldalán sem meghaladó csomagméret esetén:

MPL Csomagautomata, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 ft/db

Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 ft/db

Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 ft/db

Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 ft/db

Törékeny csomag kezelése: az alapdíj 50%-a

Minden egyéb esetben telefonon tájékoztatjuk illetve érdeklődjön kedvezményes szállítási költségeinkről!
A szállítási költség a leadott megrendeléstől független kiszámlázott tétel.

Utánvétes fizetés (készpénz vagy kártya a futárnál) esetén:

- Az utánvét költsége minden esetben: 499 ft bruttó

Utánvétes megrendelést csak belföldi posta címre teljesítünk!

Előre utalás esetén, nincs utánvét költség!

Előre utalás csak telefonos visszaigazolás és átutalásos számla kiállítása és alapján történhet!

Kérjük ne utalja el számla híjján a megrendelt termékek ellenértékét! Az utalás közleményének tartalmaznia kell az átutalásos számla számát!


Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban:
Akciók, kedvezmények, rendelhető mennyiségek:
Nagyobb mennyiség rendelése esetén speciális árakat és szállítási feltételeket áll módunkban Önnek biztosítani. Kérjük ilyen esetben mindig hívja a +36-30-2201500 -es telefonszámot. Nagykereskedő partnereink a továbbiakban is a  köztünk szerződésben rőgzített további kedvezményekkel és szerződési feltételekkel rendelhetik termékeinket.
 Fizetési, feltételek:
Nagyker szerződés igénye esetén kérjük tájékozódjon a +36-30-220-1500-es telefonszámon.
Vásárlástól való elállás:
Külföldi partnereink az EU-ban szokásos feltételekkel, nettó áron vásárolhatják meg termékeinket és csak személyes átvétellel a jelenleg érvényes jogszabályok keretein belül és érvényes EU-s adószámmal ! Ehhez érvényes céges dokumentumokat kérhet be cégünk !

PANASZKEZELÉS:
Áruházunk panaszát a beérkezéstől számított legkésőbb 30 napon belül kivizsgálja és a panasz közlésével azonos módon értesíti Önt a vizsgálat eredményeiről, valamint arról, hogy elutasítás esetén milyen jogorvoslati lehetőségek állnak a megrendelő lehetőségére.
Ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:
OFE ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET
1012 Budapest, Logodi utca 22-24.
Tel: 06-1-311-7030, 06-1-311-1830, Fax: 06-1-331-7386,
AZ ILLETÉKES KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MELLETT MűKÖDŐ BÉKÉLTETŐ TESTÜLET:
A területileg illetékes Békéltető Testületek elérhetőségei megtalálhatók a http://www.fvf.hu/elerhetoseg internetes oldalon.
Felelősség korlátozás: 


A Megrendelő kijelenti, hogy a szerződés tartalmát ismeri és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.
A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó jogszabályok az irányadóak. Minden egyéb kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon vevőszolgálatunkhoz, munkanapokon 10.00-16.00 óra között a +36-30-6773850-es telefonszámon, vagy az polimondo@gmail.com e-mail címen.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.